Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

04.02.2015

Vuoden Taukopaikka 2014 on valittu

Tilausajokuljettajat ry valitsi vuoden taukopaikaksi 2014 Teboil Kivihovin. Nykyaikainen täyden palvelun liikenneasema sijaitsee Salon Suomusjärvellä E 18- moottoritien varrella. Asema on palvellut asiakkaita heti uuden moottoritien avauduttua marraskuussa 2008 ja samalla vakiinnuttanut paikkansa bussimatkustajien keskuudessa.

Asema sijaitsee aivan Helsingin ja Turun puolivälissä. Turkuun on matkaa 80 ja Helsinkiin 85 km. Talo palvelee kulkijoita hyvin monipuolisesti. Reilut 300-paikkainen ravintola tarjoaa buffet-aamiaista, lounasta, a la cartea, Hesburger ja Kotipitsan tuotteita. Muita palveluja ovat shop ja deli-elintarvikemyymälä, apteekki, Jalokivigalleria, Otto-automaatti. Mittarikentältä löytyy luonnollisesti Teboilin polttoaineet sekä raskaalle liikenteelle D-automaatti AdBlue-mittareineen. Kuljettajille on myös oma taukohuone. Asema on auki joka päivä 24 h.

Asema toimi aluksi ns. yhtiövetoisena ja vuodesta 2010 kauppiaana on ollut Delistrada Oy, jonka toimitusjohtajana/yrittäjänä on Reima Wiskari. Yritys on myös hyvin merkittävä työllistäjä. Talvikaudella talossa ahkeroi 30-35 ja kesäkaudella noin 50 henkilöä.

Valintaan ovat myötävaikuttaneet talon monipuoliset palvelut, erinomainen asiakaspalvelu, laadukkaat ja maistuvat ruoat sekä kahvilatuotteet. Palautteista nousi esiin viime vuosina parantunut palvelu, joka on ollut erityisesti jäsenistön mieleen. Liikennejärjestelyt ovat niin ikään kohdallaan. Pihalla myös kaukoliikenteen pikavuoropysäkki.

Tilausajokuljettajat ry on vuonna 1990 perustettu matkailuliikenteen ammattilaisten yhdistys, johon kuuluu noin 1500 jäsentä. Kuljettajat ovat aivan asiakaspinnassa ja saavat asiakkailtaan suoraa palautetta taukopaikoista. He ovat myös todellisia tienvarsipalvelujen suurkuluttajia ja monesti iso osa aterioista nautitaan juuri näissä ravintoloissa. Yhdistys valitsee joka vuosi Vuoden Taukopaikan jäsenistöltä tulleiden palautteiden pohjalta.

vuoden_taukopaikka_2014.jpg

Kuva: Vuoden Taukopaikka-tittelin luovutustilaisuudessa vas, Tilausajokuljettajat ry:n puheenjohtaja Timo Rinnekari, kauppias Reima Wiskari, liikenneasemapäällikkö Ann-Mari Ahonen ja yhdistyksen lounais-alueen puheenjohtaja Pekka Maunu.

 

Vuoden Taukopaikka- valinnasta lisätietoja antavat:

Puheenjohtaja Timo Rinnekari Tilausajokuljettajat ry:stä 
puh 040 8292 413 
timo.rinnekari@tilausajokuljettajat.fi

ja liikenneaseman päällikkö Ann-Mari Ahonen 
puh: 040 5683 678 
ann-mari.ahonen@delistrada.fi