Tilausajokuljettajat Mobilia säätiön taustajoukkoihin

Julkaistu:

Mobilia säätiön taustayhteisöperhe kasvoi kesäkuussa yhdellä, kun Tilausajokuljettajat ry liittyi mukaan toimintaan. Vuonna 1990 perustettu yhdistys on valtakunnallinen tilausliikenteen parissa työskentelevien ammattilaisten oma yhdistys, jonka tavoitteena on kehittää tilausliikenteessä työskentelevien jäsentensä ammattitaitoa, kasvattaa ammatin arvostusta sekä parantaa tilausliikenteen palvelutasoa.

- Yhdistyksemme sydämen asia on liikenneturvallisuuden parantaminen, painottaa puheenjohtaja Kimmo Wirén ja kertoo, että jäsenet tunnistaa tuulilasilla olevasta kyltistä, joita voi havaita noin 1 500 bussissa.

Mobilia säätiön toimitusjohtaja Heidi Rytky iloitsee uudesta jäsenestä ja uskoo yhteistyön tuovan uusia avauksia. Uusi taustayhteisö sai jo edustajansa myös säätiön edustajistoon, joten pääsee myös sitä kautta vaikuttamaan Mobilian toimintaan.

Kimmo Wirén kertoo Tilausajokuljettajien kiinnostuneen mahdollisuudesta liittyä taustayhteisöksi osallistuessaan Mobilian tapahtumiin ja käydessään vierailulla. Hallituksen jäsenet Jukka Järvinen (oik.), AP Mikkonen poikansa Emilin kanssa sekä Jarl Andstöm olivat mukana muun muassa Kurvaa Kangasalle -tapahtumassa.