Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Punaisen Piipun Kievari - Vuoden Taukopaikka 2015


Tilausajokuljettajat ry on valinnut vuoden taukopaikaksi Punaisen Piipun Kievarin. Kotileipomo Siiskonen Oy:n pyörittämä kahvila-ravintola sijaitsee 5-tien varrella, 22 km Mikkelistä Kuopion suuntaan. Samassa kiinteistössä toimii yrityksen leipomo, joten tuoreus on varmuudella taattu.

Sirkka ja Pentti Siiskonen perustivat Kotileipomo Siiskosen 52 vuotta sitten. Nyt vetovastuussa on kolmas sukupolvi. Veljekset Anttu ja Henri Rautio pyörittävät perinteikästä perheyritystä. Toista sukupolvea edustaa Riitta Siiskonen, joka on vielä mukana osa-aikaisesti.

Yli puolen vuosisadan pituisen historian aikana yritys on kasvanut kyläsepän pajaan perustetusta leipomosta nykyisiin mittoihinsa. Viimeisin suuri kasvuhyppäys tapahtui seitsemän vuotta sitten, kun leipomo perusti oman myymälän ja ravintolan nykyisiin tiloihin.

Yritys on myös erittäin merkittävä työllistäjä. Myymälässä työskentelee vakituisesti 10 henkeä ja leipomon puolella 25. Kesäsesongin aikana kokonaisvahvuus nousee noin 50 työntekijään. Talon tuotteita myydään useassa itäisen Suomen marketissa sekä Mikkelin kauppahallissa jossa on myymälä ja kahvila.

Tuoreus, laadukkaat raaka-aineet ja oma valmistus arvossaan

Ravintolassa myytävät leipomotuotteet tulevat suoraan uunista, mikä on itsestään selvää. Samoin kaikki mitä voidaan kohtuudella valmistaa paikan päällä, tehdään itse. Tässä on resepti, millä saavutetaan bussiryhmien suosio. Rehdistä paikanpaikan päällä tehdyistä herkuista koostuva lounasbuffet tarjoillaan joka päivä. Samalla voi tehdä myös ostoksia kotiin viemisiksi.

Kuljettajilta ja ryhmiltä on tullut kiitosta tuoreista ja laadukkaista tuotteista, ystävällisestä palvelusta, siisteistä ja hyvin hoidetuista asiakastiloista sekä hyvin toimivista liikennejärjestelyistä.

Tilausajokuljettajat ry on vuonna 1990 perustettu matkailuliikenteen ammattilaisten yhdistys, johon kuuluu noin 1500 jäsentä. Kuljettajat ovat aivan asiakaspinnassa ja saavat asiakkailtaan suoraa palautetta taukopaikoista. He ovat myös todellisia tienvarsipalvelujen suurkuluttajia ja monesti iso osa aterioista nautitaan juuri näissä ravintoloissa. Yhdistys valitsee joka vuosi Vuoden Taukopaikan jäsenistöltä tulleiden palautteiden pohjalta.

Aiemmin valittuja Vuoden Taukopaikkoja:
1992 Esso Hirvaskangas, Äänekoski
1993 Lasihovi, Hattula
1994 Kesoil Motorest Autokeidas, Forssa
1995 Shell Mäntsälä
1996 Pukaron Paroni, Lapinjärvi
2001 Teboil Simpele
2002 Shell Kontiomäki, Paltamo
2003 Kahvila Ravintola Ykköspesä, Suomusjärvi
2004 ABC Kuortti, Pertunmaa
2005 Teboil Pirkanhovi, Lempäälä
2006 ABC Tupos, Liminka
2007 Patalahden Esso, Jämsä
2008 Teboil Tähtihovi, Heinola
2009 Matin ja Liisan Asema, Lapinlahti
2010 Teboil Severi Suhonen, Varkaus
2011 Autokeidas, Forssa
2012 Tei-Tupa, Ikaalinen
2013 Matkakeidas, Vierumäki
2014 Teboil Kivihovi, Suomusjärvi Salo


Lisätietoja:
Timo Rinnekari
puheenjohtaja
Tilausajokuljettajat ry
040 8292 413
timo.rinnekari@tilausajokuljettajat.fi
www.tilausajokuljettajat.fi
www.charterclub.fi