Yhdistys kokousti Seinäjoella 

Julkaistu:

Tilausjokuljettajat ry järjesti sääntömääräisen syyskokouksen tällä kertaa Seinäjoella. Asialistalla olivat tulevan vuoden talousarvio, toimintasuunnitelma ja henkilövalinnat.

Tilaisuuden aluksi Seinäjoen markkinoinnista vastaava Henni Välimaa toivotti meidät tervetulleeksi ”Avaruuden pääkaupunkiin” ja kertoi alueen markkinoinnista juuri oikealle kohdeyleisölle.
Vielä ennen varsinaisia kokouksen pykäläosuuksia yhdistys myönsi Elämäntyö-palkinnot kahdelle henkilölle.

Elämäntyöpalkinnon saivat liikenneopettajat ja -kouluttajat Esko Gorski ja Unto Pentinmäki. Harmi, että Unto ei paikalle päässyt.

Laso on uusi puheenjohtaja

Kokous päätti henkilövalintojen osalta, että puheenjohtaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle on Reijo Laaksonen Espoosta. Istuva puheenjohtaja Kimmo Wirén ei ollut enää ehdolla, vaan hän keskittyy jäsenlehden toimittamiseen.

Kimmo (vas.) luovuttaa puheenjohtajan nuijan ja Faijan Ratin Lasolle. Edelleen pidetään kaksi kättä ratissa ja saattaen vaihdetaan. Liike jatkuu hyvänä ja parempana.

Hallituksen jäsenistö kokee todella merkittävän nuorennusleikkauksen, sillä kokous valitsi uusiksi nimiksi Juho Käen Tuusulasta, Niklas Mattssonin Kirkkonummelta ja Jaakko Salmisen Turusta.

Yhdistyksen talousarvio ja talous ylipäätään pidetään kurissa. Panostus kohdistuu viime vuosien tapaan itse toimintaan ja jäsenlehteen.

Kokouksen jälkeen paikallinen Härmän Liikenne otti väkemme hoteisiinsa ja vierailimme Härmän Seinäjoen varikolla. Siellä saimme tutustua niin kuljettajahenkilökuntaan, kalustoon, firman toimintaan ja ennen kaikkea: toimintatapaan.

Kiitos vielä Härmän Liikenteelle silmiä ja korvia avaavista jutuista. Niin ja niistä makkaroista ja huuhtelujuomista.

Tämän kaiken infotulvan jälkeen jäsenistö kerääntyi hotelli Alman saunatiloihin hyvin syömään ja saunomaan.

Esko Gorski ja elämäntyö -palkinto