Jäsenlajit

Varsinainen jäsen (henkilöjäsen) jäsenmaksu 40 € / v

Mikäli tilausajot kuuluvat työtehtäviisi tavalla tai toisella, enemmän tai vähemmän, olet lämpimästi tervetullut varsinaiseksi jäseneksi.

Varsinainen jäsen on oikeutettu äänestämään kevät- ja syyskokouksissa. Hän voi toimia hallituksessa niin pääyhdistyksessä kuin alueosastossa. Saa lehden vuosikerran eli neljä numeroa vuodessa. Voi liittyä FB-ryhmään (suljettu ryhmä). Saa vuokrata mökkiä jäsenetuhintaan. Jäsenille suunnattua tiedottamista, tarjouksia, jäsenetuja ja ammattilaisten verkosto, josta löytyy tietotaitoa. Retkiä ja tapahtumia mielenkiintoisten aiheiden parissa.

Eläkeläisjäsen jäsenmaksu 20 € / v
Eläkeläisjäseneksi voi siirtyä, kun on ollut varsinaisena jäsenenä ja jää työstään eläkkeelle.

Saa lehden vuosikerran. Voi osallistua yhdistyksen kokouksiin ja tapahtumiin. Ei äänioikeutta kokouksissa. Voi liittyä FB-ryhmään (suljettu ryhmä). Tiedotteita, jäsenetuja ja kontaktipintaa bussialan ilmiöihin. Seurustelua vanhojen kollegoiden kanssa.
Saa vuokrata mökkiä jäsenetuhintaan.

Kannatusjäsen jäsenmaksu 30 € / v

Kannatusjäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa.

Saa lehden vuosikerran. Voi osallistua yhdistyksen tapahtumiin. Ei äänioikeutta kokouksissa. Jäsenetuja ja tiedotteita bussialan ilmiöistä. Saa vuokrata mökkiä kannatusjäsenen hintaan.

Yritysjäsen jäsenmaksu 100 € / v
Saa lehden vuosikerran (4 krt /v)
Voi mainostaa jäsenlehdessä etuhintaan. Kysy tarjous!
Voi kohdentaa alueellistakin mainontaa jäsenrekisterimme kautta sähköpostilla. Annamme mielellämme käyttöön asiakasnäkökulmaamme. Hyvällä yhteistyöllä palvelemme yhteisiä asiakkaitamme entistä paremmin!